MST másodkijelző (több méretben)
[Termék azonosító: 3611]

MST másodkijelző (több méretben)Kérjen ajánlatot!
 

Ajánlatkérés MST másodkijelző (több méretben) [3611] termékre

 
+
Ellenőrző kód
 
MST másodkijelző (több méretben)

MST kis méretű másodkijelző

A kis méretű másodkijelző hétszegmenses LED technológiával készül, 26mm -es karakterméretekkel. Irodai felhasználásra gyártjuk, többek között olyan helyekre, ahol a hídmérleg hiteles kijelzője nem kábelezhető be a mérlegházba, vagy a mérést egy másik helyiségben is figyelemmel akarják kísérni, a hiteles mérleg kijelzőtől eltérő helységben.

A kis méretű másodkijelző alkalmazható rakodógépben elhelyezve is, hogy a rakodást végző személy figyelemmel kísérhesse a mért tömeg alakulását. A kiépítés egy rádió adót, vevőt és egy másodkijelzőt tartalmaz. Az adó a portaprogram futtatásának helyet adó számítógépre csatlakozik, míg a másodkijelző és a vevő egység a homlokrakodóban helyezkedik el.

MST közepes méretű másodkijelző

Az MST közepes méretű másodkijelző pontmátrix LED technológiával készül, 70mm -es karakter méretekkel. Ajánlott 15-20 m -es távolságig történő elhelyezésre a hídmérlegtől, ipari mérlegtől. MST portaprogrammal használva akár forgalomirányítási célokra is használható. Opcionálisan védőburkolatot készítünk hozzá. Védőburkolat nélkül kizárólag olyan helyekre javasoljuk elhelyezni, ahol féltető rendelkezésre áll, vagy az épület kialakításából adódóan a kijelzőt nem éri közvetlen napfény, illetve nincs kitéve az időjárás viszontagságainak. A kijelző IP65 -ös védelmi besorolású, azonban a közvetlen napfény a leolvasást megnehezíti, illetve az extrém időjárási körülmények a kijelzőt károsíthatják. Az ilyen behatásokból fakadó meghibásodásokra a garancia nem terjed ki!

MST nagy méretű másodkijelző

Az MST nagy méretű másodkijelző pontmátrix LED technológiával készül, 160mm -es karakter méretekkel. Ajánlott 20-60 m -es távolságig történő elhelyezésre a hídmérlegtől, ipari mérlegtől. MST portaprogrammal használva akár forgalomirányítási célokra is használható. Opcionálisan védőburkolatot készítünk hozzá. Védőburkolat nélkül kizárólag olyan helyekre javasoljuk elhelyezni, ahol féltető rendelkezésre áll, vagy az épület kialakításából adódóan a kijelzőt nem éri közvetlen napfény, illetve nincs kitéve az időjárás viszontagságainak. A kijelző IP65 -ös védelmi besorolású, azonban a közvetlen napfény a leolvasást megnehezíti, illetve az extrém időjárási körülmények a kijelzőt károsíthatják. Az ilyen behatásokból fakadó meghibásodásokra a garancia nem terjed ki!