MST SZOFTVEREK, EGYEDI MÉRLEGEKRENDSZEREK

Ipari mérőrendszerek a saját fejlesztésű hardverekre, szoftverekre épülnek, melyeket az általunk gyártott, forgalmazott mérlegekhez applikálunk:

Ipari mérőrendszerek, egyedi mérőrendszer, mérő-címkéző rendszer, darabszámláló mérőrendszer, határérték kijelzéses mérőrendszer, thermoregiszter... melyek mind az ügyfél igényeknek megfelelően készül, egyedi gyártásban, fejlesztésben.

Nézzünk néhány példát:

  • Szeretne üzemében darabszámlálást végezni tömegadat alapján nagyobb tömegek esetén, ahol nem elegendő a 15, vagy éppen 30 kg -os méréshatárú darabszámlálós mérleg? A PM vezérlővel ezt megteheti! Egy kisebb mérleg csatlakozik a PM -hez, hogy az egységtömeget pontosan meg tudja határozni és egy nagy, ipari mérlegen végezheti a darabszámlálást, melyet a PM kijelzőjén tud követni.
  • Szeretne nyomtatni az üzemében, de nem akar számítógépet elhelyezni a mérleg és a nyomtató mellé? Erre is megoldást kínál az MST egyedi mérlegrendszer. A PM vezérlő lekéri a vállalati szoftverből, irodai számítógépről a termékadatokat, és vezérli a beolvasott tömegadat alapján a nyomtatást.
  • ...

  Referenciák