MST kezelő nélküli hídmérleg kiépítés
[Termék azonosító: 1898]

MST kezelő nélküli hídmérleg kiépítésKérjen ajánlatot!
 

 
Ellenőrző kód
 
MST kezelő nélküli hídmérleg kiépítés

Használható MST hídmérlegek:

MST kezelő nélküli hídmérleg kiépítés:

MST kezelő nélküli hídmérleg kiépítés hasonló az MST mérlegház nélküli kiépítéshez, hiszen mindkét esetben a mérleget használó sofőrök közreműködésével zajlik a mérlegelés, viszont a kezelő nélküli kiépítés nagyob forgalmú felhasználási helyekre, elsősorban bányákra optimalizált. Ezen kiépítésnél a mérlegelés minden esetben jármű azonosítással indul, melynek hatására a sofőr (jármű) beazonosításra kerül, illetve a mérleget automatikusan nullázzuk.

az azonosítás lehet RF ID kártya alapú (olyan helyekre ajánljuk, ahol külsős járművek azonosítása történik, nagy a járműforgalom, sokféle járművel).

MST portaprogram

vagy történhez RF ID nyomógombos egységgel, melyet kevés kármű típus (belsős sofőrök) esetén ajánlunk.

Ezt követően a sofőr ráhajt a mérlegre, melyről tájékoztatást kap a mérleg két végéhez telepített, színes, forgalomirányítós másodkijelzők segítségével.

MST színes, forgalomirányítós másodkijelző

Ekkor a mérés (tára mérés elszállítás esetén, bruttó mérés beszállítás esetén) általában automatikusan rögzül, melyet követően tájékoztatást kap a sofőr arról a másodkijelző által, hogy ki kell szállnia a járműből. Ezt követően a kiépítéstől függően, vagy bemegy a mérlegházba és elvégzi általában érintőképernyős terminálon a mérlegelési feladatot, vagy, ha nincs mérlegház, akkor egy lemezszekrénybe épített terminálon végzi el ugyanezt. Mindkét esetben lehetőség van adatátadásra a felhasználó vállalatirányítási rendszerének irányába, egyedi fejlesztés alapján. Lehetőség van a sofőröknek fejlesztett, egyszerű kezelhetőséggel rendelkező felületen kiválasztani az adott szállítást, melyet a program előzetesen, a jármű azonosításakor már lekérdezett az adatbázisból. Terméseztesen ezen szállítások akár távolról is menedzselhetőek (Internet, ügyfél által biztosított VPN esetén). Akár mérlegházban lévő kiépítésről, akár mérlegház nélküli megvalósításról legyen szó, a második mérést követően lehetőség van mérlegjegy nyomtatására (akár A4 -es nyomtatón a mérlegházban, vagy a lemezszekrénybe épített blokknyomtató segítségével).

MST lemezszekrénybe épített terminál, blokknyomtató kezelő nélküli mérleg kiépítéshez

Mérlegházban kivitelezett kiépítés esetén, lehetőség van a program átállítására hagyományos mérlgelési módra (ilyenkor úgy működik, mint az MST klasszikus hídmérleg kiépítés), amennyiben a telepen lévő személyzet esetileg, például bérmérés időtartamára hagyományos módon (kezelő jelenlétében) szeretne mérlegelést folytatni.

Mérlegházban lévő MST számítógépes kiépítés

Természetesen, amennyiben mérlegházban kerül kiépítésre az informatika, a szerelvényeket rack szekrényben helyezzük el, hogy a bejáró sofőröknek csak azon egységek legyenek hozzáférhetőek, melyeket kezelniük kell.

Rack szekrény a szerelvényeknek

Akár aknás, akár kiemelt (rámpás) telepítésről legyen szó, hasznos dolog a T szegély gumi, mely megvédi a mérleget a behulló (főleg abroncsról bepotyogó) szennyeződésektől, ezáltal ritkábban szükséges a szerelő lemezeket lecsavarozni a szennyeződéseket eltávolítani.

T szegély gumi védelem

MST kezelő nélküli hídmérleg kiépítéshez ajánlott opciók és kiegészítők:

MST kezelő nélküli hídmérleg kiépítés videós referencia:

 Beled, Tiszapüspöki