MST egyszerűsített sertés, juh mérleg
[Termék azonosító: 4182]

MST egyszerűsített sertés, juh mérlegKérjen ajánlatot!
 

 
Ellenőrző kód
 
MST egyszerűsített sertés, juh mérleg

Társaságunk igény szerinti kivitelben gyárt jószág mérleget, elvárás szerinti méretben és méréshatárral. Az eszköz lehet lemezelt vagy rácsos oldalfalú, esetleg a rácsozott kutrica alsó részén lemezelt.
A mobil kialakítás, mint opció, a két „mankó” kereket és a tolókar kiegészítést jelenti, ahogy az a fotókon is látható. Ezzel megemelve a mérleget az egyik oldalon kisebb távolságban tologatható. Fontos megjegyezni, hogy mobil kivitel esetén tudjuk a mérleg teljes szélességét (toló karokkal együtt értelmezett szélességét) a vevői igényekhez igazítani, hogy adott esetben a kívánt ajtón, vagy ajtókon beférjen a mérleg, de ebben az esetben tovább csökken a mérlegek paramétereinél megadott belső (hasznos) plató szélessége! A kijelző elhelyezhető a keresztmerevítőn vagy a ketrec oldalán, esetleg gégecsőbe húzva szabadon a mérleg közelében (akár falra szerelve, vagy asztalra helyezve). Az alapkivitel a legolcsóbb, nem hitelesíthető elektronikával (kijelzővel) van szerelve. Saválló kivitelű mérleg kijelzőből további két típust is tudunk kínálni (hitelesíthető kivitelekben) akár IP67 védettségű (CI200) pára- és porvédett műszerrel is tudjuk a mérleget szállítani.

Amennyiben szimpatikusnak találja a mérleget, kérje ajánlatunkat, melyben tüntesse fel, hogy a vízszintes, vagy a függőleges rácsozású változat az, amire az ajánlatkérése vonatkozik!

Műszaki paraméterek:

  • 300 - 600 kg -os kivitel, 100 - 200g kijelzési pontossággal,
  • Ritkán rácsozott oldalfal (opcionálisan alul lemezelt),
  • Két oldali ajtó,
  • 600 - 850 mm szélesség x 1500mm hossz x 800 - 1000 mm magasság. Kaloda belméret kb. 90mm -es kisebb a külméretekhez képest. Amennyiben mobil kivitelben kerül a mérleg megrendelésre, és a kívánt külméret a mobil kivitellel együtt kerül megállapításra, akkor a hasznos belméretet ez további 60-60mm -el (összesen 120 mm -el) csökkenti. Tehát ha például egy 600mm széles mérlegről van szó, melynek a külmérete toló rudakkal együtt ennyi, annak a hasznos plató mérete: 600 - 90 - 120 = kb. 390 mm!
  • Ötvözött acél cellák, lábak (opcionálisan saválló cellák, lábak),
  • Saválló tokozású kijelző (alap kivitelben nem hitelesíthető kijelző, opcionálisan hitelesíthető, akár kültéren is használható kijelző),
  • Mobil kivitel kerekekkel, fogantyúkkal (opcionális),
  • Hitelesítés (hitelesíthető kijelző esetén).