MST egyszerűsített sertés, juh mérleg
[Termék azonosító: 4182]

MST egyszerűsített sertés, juh mérlegKérjen ajánlatot!
 

Ajánlatkérés MST egyszerűsített sertés, juh mérleg [4182] termékre

 
Ellenőrző kód
 
MST egyszerűsített sertés, juh mérleg

Társaságunk igény szerinti kivitelben gyárt jószág mérleget, elvárás szerinti méretben és méréshatárral. Az eszköz lehet lemezelt vagy rácsos oldalfalú, esetleg a rácsozott kutrica alsó részén lemezelt.
A mobil kialakítás, mint opció, a két „mankó” kereket és a tolókar kiegészítést jelenti, ahogy az a fotókon is látható. Ezzel megemelve a mérleget az egyik oldalon kisebb távolságban tologatható. Fontos megjegyezni, hogy mobil kivitel esetén tudjuk a mérleg teljes szélességét (toló karokkal együtt értelmezett szélességét) a vevői igényekhez igazítani, hogy adott esetben a kívánt ajtón, vagy ajtókon beférjen a mérleg, de ebben az esetben tovább csökken a mérlegek paramétereinél megadott belső (hasznos) plató szélessége! A kijelző elhelyezhető a keresztmerevítőn vagy a ketrec oldalán, esetleg gégecsőbe húzva szabadon a mérleg közelében (akár falra szerelve, vagy asztalra helyezve). Az alapkivitel a legolcsóbb, nem hitelesíthető elektronikával (kijelzővel) van szerelve. Saválló kivitelű mérleg kijelzőből további két típust is tudunk kínálni (hitelesíthető kivitelekben) akár IP67 védettségű (CI200) pára- és porvédett műszerrel is tudjuk a mérleget szállítani.

Amennyiben szimpatikusnak találja a mérleget, kérje ajánlatunkat, melyben tüntesse fel, hogy a vízszintes, vagy a függőleges rácsozású változat az, amire az ajánlatkérése vonatkozik!

Műszaki paraméterek:

  • 300 - 600 kg -os kivitel, 100 - 200g kijelzési pontossággal,
  • Ritkán rácsozott oldalfal (opcionálisan alul lemezelt),
  • Két oldali ajtó,
  • 600 - 850 mm szélesség x 1500mm hossz x 800 - 1000 mm magasság. Kaloda belméret kb. 90mm -es kisebb a külméretekhez képest. Amennyiben mobil kivitelben kerül a mérleg megrendelésre, és a kívánt külméret a mobil kivitellel együtt kerül megállapításra, akkor a hasznos belméretet ez további 60-60mm -el (összesen 120 mm -el) csökkenti. Tehát ha például egy 600mm széles mérlegről van szó, melynek a külmérete toló rudakkal együtt ennyi, annak a hasznos plató mérete: 600 - 90 - 120 = kb. 390 mm!
  • Ötvözött acél cellák, lábak (opcionálisan saválló cellák, lábak),
  • Saválló tokozású kijelző (alap kivitelben nem hitelesíthető kijelző, opcionálisan hitelesíthető, akár kültéren is használható kijelző),
  • Mobil kivitel kerekekkel, fogantyúkkal (opcionális),
  • Hitelesítés (hitelesíthető kijelző esetén).