MST kaloda nélküli jószágmérleg
[Termék azonosító: 4052]

MST kaloda nélküli jószágmérlegKérjen ajánlatot!
 

 
Ellenőrző kód
 
MST kaloda nélküli jószágmérleg

Ezen mérleg esetén cégünk teljesen elektronikus, 4 cella alátámasztásos mérleget készít, mely mechanika nélküli, annak platómérete és méréshatára, kivitele igény szerinti. A mérőfelület magassága kb. 90-120 mm, melyre a szarvasmarha könnyen fel tud lépni, ill. opció esetén tartozhat ahhoz rámpa is, azon a jószág félelem nélkül képes felmenni. 

A mérleg szarvasmarha mérése esetén elhelyezhető közlekedő folyosóba, mely esetben a folyosó fala funkcionálhat határolóként, mely megakadályozza, hogy a jószág oldal irányba le tudjon lépni a mérlegről. Másik lehetőség, hogy a mérlegre meglévő kalodát helyezünk el. Ennek tömegét kitárázzuk, és ilyen módon mérjük a szarvasmarhát. 

Tapasztalataink szerint, amennyiben a mérleget ló mérésére használják, nem szükséges sem "terelő fal", sem kaloda. Ellenben ajánlatos a képen is látható (40 mm -es) istálló gumi, mely a mérleg részét képezi igény esetén, és mely a ló nyugalmát, konfort érzetét biztosítja. A kijelző alap esetben zsinóron csatlakozik az alvázhoz, annak kivitele saválló tokozású VC80i, opcionálisan kültéri használatra alkalmas CI-200S (kiértékelők, kijelzők).

A teherfelvevő és az alváz kalapácslakk festéssel ellátott, opcionálisan tűzi-horganyzott. A cellák nikkelezett szénacél cellák, igény esetén saválló cellák, melyek jobban ellenállnak az esetleges jószág vizelet aláfolyásnak.