MST mérlegház nélküli hídmérleg kiépítés
[Termék azonosító: 1884]

MST mérlegház nélküli hídmérleg kiépítésKérjen ajánlatot!
 

 
Ellenőrző kód
 
MST mérlegház nélküli hídmérleg kiépítés

Használható MST hídmérlegek:

MST mérleház nélküli hídmérleg kiépítés:

MST mérleház nélküli hídmérleg kiépítésről akkor beszélünk, ha nincs mérlegház és nem is kívánják irodából (akár távolról, távmenedzseléssel) irányítani a forgalmat. Jellemző kiépítés kis forgalmú felhasználás esetén, pl. kisebb gazdaságok, családi vállalkozások számára. Ilyenkor a hídmérleg kábelezése egy úgynevezett termófűtéses lemezszekrényhez kerül elvezetésre, melyben a főegység (hídmérleg kijelzője), illetve egyéb szerelvények kapnak helyet. A lemezszekrény elhelyezésre kerülhet épület falán, előzetesen lerögzített oszlopon, vagy akár terménytároló falán is. Ezen kiépítésnél gyakorta rendelnek ügyfeleink másodkijelzőt a lemezszekrény fölé telepítve, hogy a mérleget használó sofőrök lássák méréskor a mért tömeget.

MST termófűtéses lemezszekrény, közepes méretű másodkijelzővel

A lemezszekrény helyett 2 másodkijelző is kerülhet elhelyezésre a mérleg két végén oszlopon, mely által a leolvashatóság könnyebb, kényelmesebb.

T szegély gumi védelem

A mérlegház nélküli kiépítés esetén nincs lehetőség mérlegjegy nyomtatásra a hídmérlegnél. Erre általában nem is szokott igény mutatkozni, azonban alkalmanként jelentkeznek olyan igények, hogy a hídmérleget használó gazdák szeretnék rögzíteni a méréseket, illetve szeretnének tájékoztató üzenetet küldeni a megrendelőnek arról, hogy milyen terményt, milyen tömegben szállítanak. Ezen igényre fejlesztettük ki azt a telefonos applikációt, mellyel a leírtak megvalósíthatóak.

MST androidos applikáció

Akár aknás, akár kiemelt (rámpás) telepítésről legyen szó, hasznos dolog a T szegély gumi, mely megvédi a mérleget a behulló (főleg abroncsról bepotyogó) szennyeződésektől, ezáltal ritkábban szükséges a szerelő lemezeket lecsavarozni a szennyeződéseket eltávolítani.

T szegély gumi védelem

MST mérlegház nélküli hídmérleg kiépítéshez ajánlott opciók és kiegészítők:

MST mérlegház nélküli hídmérleg kiépítés videós referencia:

 Bugac