A nyomdáról

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk címkegyártó üzemünket!

nyomdagép 1 Nyomdagép 2

Társaságunk szakmai tevékenységébe jól illeszkedjen és a több lábon állás érdekében címkeüzemet is működtet. Nyomdánk magas szinten kiépített technológiájával natúr öntapadó etikett címkéktől a több szín + lakkal nyomott színes fedőfóliákig képes termékeket előállítani, így széles palettával tudunk Ügyfeleink rendelkezésére állni.

2017.01.01.-től társaságunk nyomdaüzemében egy 8 szín nyomásos, jelenlegi legmodernebb, nagy teljesítményű gép lett üzembe helyezve, mellyel az eddigieknél még magasabb műszaki színvonalon és rövidebb határidővel tudunk Ügyfeleink rendelkezésére állni.

Jelenlegi kapacitásunkkal havi 5-6 millió címkét gyártunk Partnereink részére, melyek között az ország számos, iparágának legnagyobbjai is megtalálhatóak. Igény szerinti alapanyagra, termo papír, polietilén vagy alu. fóliára tudunk nyomtatni tekercses vagy akár íves kivitelben. A címkékhez olyan nyomtatókat, festékszalagot ( carbon szalagot ) címke szerkesztő szoftvert kínálunk, mellyel naprakészen, aktuális adatokkal házilag is felülnyomhatóak a címkék, de megrendelés esetén bérnyomtatást is vállalunk, valamint Ügyfeleink címkenyomtatóinak karbantartási és javítási munkáit is természetesen elvégezzük.

Új felhasználók megkeresésére gyors árajánlattal, rövid átfutási határidővel, mérsékelt árakkal és kedvező fizetési feltételekkel vállaljuk igényüknek megfelelő etikettek gyártását. Folyamatos megrendelésnél az adott címkéből raktárról szolgáljuk ki Vevőinket, bizonyos mennyiség felett díjtalan helyszínre való kiszállítást és bizományos készletet is biztosítunk.

címkék