MST távmenedzseléses hídmérleg kiépítés
[Termék azonosító: 0000173]

MST távmenedzseléses hídmérleg kiépítésKérjen ajánlatot!
 

 
Ellenőrző kód
 
MST távmenedzseléses hídmérleg kiépítés

 

Használható MST hídmérlegek:

MST távmenedzseléses hídmérleg kiépítés:

MST távmenedzseléses hídmérleg kiépítésről akkor beszélünk, ha a mérleg menedzselése (mérleg forgalmának irányítása) az MST (saját) fejlesztésű portaprogramból valósul meg. Ezen kiépítésnél, a hagyományos számítógép (asztali gép, vagy laptop) futtatja a portaprogramot, melyen lévő virtuális gombok segítségével tudjuk a másodkijelzőket (esetenként P/Z lámpákat) vezérelni, a másik monitoron (kameraképek jelét feldolgozó videó rögzítőre kapcsolt másik monitoron) látható kameraképek alapján.

MST forgalomirányítós portaprogram, osztott kameraképekkel

Ezen kiépítést leginkább akkor szokták kérni ügyfeleink, ha a mérlegház messze van a mérlegtől, vagy olyan az elhelyezkedése, hogy nincs rálátás a mérlegre. Amennyiben nincs rálátás a mérlegre, a kamerás installációt mindenképp ki kell építeni a hitelesíthetőség miatt is. Azonban egyre gyakoribb igény a számítógépről történő menedzselhetőség, forgalomirányítás olyan helyeken is, ahol a mérlegház a mérleg mellett található, azonban a nagy forgalom miatt indokolt az, hogy a mérleg kezelőjének ne kelljen felállni a székből a jármű, illetve annak vezetőjének irányításához. A programból történő irányítás általában forgalomirányítós, MST típusú másodkijelzők segítségével valósul meg, de megvalósulhat P/Z (piros/zöld) lámpák által is.

MST forgalomirányítós másodkijelző, futtatott szöveggel (portaprogram által vezérelt)

A távmenedzseléshez szükséges valamilyen adatátvitel, mely által a mérleg mellett elhelyezett szerelvény dobozban (lemezszekrényben) található, berendezések, közösített, IP alapú jelének továbbítását jelenti. Ezen jelet továbbítjuk azon épületbe, ahonnan a mérleg vezérlése történik. Ezt leginkább irányított WIFI átjátszással szoktuk megvalósítani, de egyedi igényekhez is tudunk alkalmazkodni, úgy, mint pl. optikai átvitel. WIFI átjátszás esetén, a mérleg mellé elhelyezünk egy oszlopot, melynek az aljára rögzítjük a lemezszekrényt, a tetejére pedig a WIFI átjátszót. Az átjátszó vevő egysége általában az épület homlokzatára (homlokzati konzolra), vagy külön igény esetén tető konzolra kerül elhelyezésre.

MST termófűtéses lemezszekrény, WIFI átjátszóval

Akár aknás, akár kiemelt (rámpás) telepítésről legyen szó, hasznos dolog a T szegély gumi, mely megvédi a mérleget a behulló (főleg abroncsról bepotyogó) szennyeződésektől, ezáltal ritkábban szükséges a szerelő lemezeket lecsavarozni a szennyeződéseket eltávolítani.

T szegély gumi védelem

MST távmenedzseléses hídmérleg kiépítéshez ajánlott opciók és kiegészítők:

MST távmenedzseléses hídmérleg kiépítés videós referenciák:

 Jászkisér

 Achau (Leier, Ausztria)