Hídmérleg betonalap
[Termék azonosító: 0000511]

Hídmérleg betonalapKérjen ajánlatot!
 

 
Ellenőrző kód
 
Hídmérleg betonalap

Alépítmény (hídmérleg betonalap) kivitelezése aknásan, vagy rámpásan mely tartalmazza a szükséges földmunkát, törmelék elhelyezését telephelyen belül, szükséges anyagokat (sóder, beton, vasalat, kötőelemek), vasalt aknafalat, vagy vasalt rámpákat. Speciális igény esetén, a rámpás kivitelezésnél, a rámpák készülhetnek acélból is a könnyebb áttelepíthetőség érdekében (drágább, mint a betonrámpa).

Tartalmazza még a vasalt sávalapok, köztes beton elkészítését, villámvédelem kiépítését, főkábel, kábelelvezető cső mérlegházba, vagy egyéb, szükséges helyre (pl. lemezszekrényhez) történő elvezetését, vízelvezetés kiépítését.

Tartalmazza még a cella befogók fogadó lemezeinek bebetonozását.

Tartalmazza az alépítmény melletti rész (zsalu helye) szintbe hozását az ügyfél elvárásai szerint (lebetonozva, vagy földdel feltöltve).

Távmenedzseléses kivitel esetén tartalmazza még a kamera, másodkijelző tartó oszlopokat, illetve lemezszekrény tartó oszlopot (általában 3 db oszlop, 60x60 -as, vastagfalú zártszelvényből, felületkezelve), illetve az ezekhez történő kábel elvezető csövek lefektetését.

Megegyezés szerinti további lehetőségek:

meglévő betonfelület felbontása, törmelék elszállítása a telepről, térkő felszedése (raklapra pakolása), meglévő (régi) mérleg kiszedése régi aknából, régi betonhíd összevágása, kiszedése a régi aknából, szükséges egyéb betonozási munkák kivitelezése, pl. térbetonozás, kerékmosó készítése, trágyatároló készítése...