Cégünkről

Tekintse meg általános bemutatkozó videóinkat:

A Pécsi Mérlegstúdió Kft alapítója 3 fővel 1991-ben kezdte egyéni vállalkozásként ipari mérlegekkel foglalkozó vállalkozását.

Az első évek a partnerkör bővítésével, alapvető infrastruktúra kiépítésével, ill. a szakmai ismeretek elsajátításával teltek. A vállalkozás gyorsan növekedett mind forgalomban, mind személyi állományban. 1994-ben társasággá alakult a cég és a mérlegek szervizelése, viszonteladói értékesítése mellett elkezdődött a közúti hídmérlegek gyártása. 2000-ben a korábbi bérelt telephelyet Pécs frekventált részén lévő ipari parkban saját tulajdonú 8800 m2-es telephely váltotta fel, melynek évek alatt való folyamatos újjáépítése eredményeként napjainkban a cég egy impozáns, minden szakmai tevékenységre lehetőséget adó helyen tud tevékenykedni.

Cégünkről

A cég nagyon jó üzleti kapcsolatokat épített ki menet közben és ápolt importőrökkel, hazai gyártókkal is, akiknek termékeit Ügyfelei részére értékesítette, de ez mellett kisebb fejlesztéseket és már saját tervezésű, egyedi gyártású mérlegeket, kijelzőket, elektronikákat is kínált Vevőinek.

Egyedi megoldások

Az elmúlt 20 év alatt a társaság telepéről több mint 700 közúti hídmérleg került a hazai piacra, saját fejlesztésű számítógépes adatfeldolgozó rendszere pedig kb. 600 hídmérlegnél üzemel az országban.

Hídmérlegek

Az évtized közepére Magyarországon is elterjedt pulti címkéző mérlegekhez szükséges etikett címkék egyre nagyobb darabszámban való értékesítése továbblépésre sarkalta a céget. 2005-ben megvásárolva addigi beszállítóját, külön nyomdaüzemi részleget alakított ki, új gépeket helyezett üzembe és jelenleg havi 5-6 millió címkét szállít Vevőinek, melyek között a natúr nyomatlan mérleg címke mellett megtalálhatóak az 5 szín + lakk kivitelűek is.

Nyomda

Sok éves viszonteladói státuszt követően a cég vezetése stratégiai döntést hozott és 2011 januárjában megvásárolta a két magyar DIBAL disztribútor közül a TELECOM KFT-t, mellyel sok lehetőség nyílt meg a társaság előtt. A fővárosi jelenlét, Újabb vevői kapcsolatok, a TELECOM KFT viszonteladóin keresztül való értékesítési csatornák hosszútávon biztosítanak lehetőségeket a növekedésre. Az társaság a DIBAL mellett a CAS mérleggyár termékeit is importálja, ezzel szélesedett az alapcég termékpalettája is, ill. a DIBAL ipari mérlegei révén a magyar piac felhasználóit is közvetve, Viszonteladó partnereken keresztül, vagy közvetlenül tudja megcélozni a társaság.

Kellékanyagok értékesítése terén is szeretne cégünk nagyobb volument elérni, amihez a saját gyártású címkék forgalmazása mellett a pénztárgép szalagokat is felvettük terméklistánkra. A folyamatosan beérkező igénynek eleget téve kezdtük meg a hő-papír forgalmazását, melyet eltérő méretekben, nyomattal vagy az nélkül tudunk kínálni nagyon kedvező áron és fizetési feltételekkel.

Cégünk eltökélt abban, hogy Magyarországon és export tevékenységével is egyre nagyobb piaci ismertséget szerezve növekedjen a mérleges és a pénztárgépes területen. Ehhez minden lehetőségünk adott 3 magyarországi irodánkkal, illetve azokkal a már most is jól működő, kölcsönös bizalomra épülő viszonteladó-partneri kapcsolatokkal, melyek a legfontosabbak Cégünk számára! Ezen viszonteladói partneri kapcsolatokat szeretnénk most és a jövőben is bővíteni, szélesíteni!