Cégünkről

A Pécsi Mérlegstúdió Kft alapítója 3 fővel 1991-ben kezdte megtevékenykedését mérleg gyártás, szerviz tevékenységekkel. Ezen tevékenységi körök bővültek, kiegészültek, így alakult ki a napjainkban is cégünk által folytatott, alábbi tevékenységi csoport:

Cégünk fő tevékenységi köre a hídmérleg, annak gyártása, telepítése, hitelesítése, szervize. Az elmúlt több, mint 30 év alatt a társaság telepéről több mint 1000 közúti hídmérleg került a hazai és külföldi piacokra. Manapság egyre elterjedtebb, összetett informatikai kiépítéssel telepített távmenedzseléses, vagy kezelőmentes hídmérleg rendszereket Cégünk megfelelő piaci rutinnal, tapasztalattal kivitelezi.

Sok éves viszonteladói státuszt követően a cég vezetése stratégiai döntést hozott és 2011 januárjában megvásárolta a két magyar DIBAL disztribútor közül a TELECOM KFT-t, mellyel sok lehetőség nyílt meg a társaság előtt. A fővárosi jelenlét, Újabb vevői kapcsolatok, a TELECOM KFT viszonteladóin keresztül való értékesítési csatornák hosszútávon biztosítanak lehetőségeket a növekedésre. Az társaság a DIBAL korlátozott termékkínálatán túl a CAS mérleggyár termékeit is importálja, kínálja végfelhasználó, és viszonteladó partnerei számára.