Forgalomirányító jelzőlámpa P-Z 230V
[Termék azonosító: 2211]

Forgalomirányító jelzőlámpa P-Z 230VKérjen ajánlatot!
 

 
Ellenőrző kód
 
Forgalomirányító jelzőlámpa P-Z 230V

Zöld, illetve piros fény a hídmérlegre történő ráhaladás szabályozására.

A lámpa elhelyezhető mindkét oldalon, vagy akár csak az egyik oldalon, attól függően, hogy kétirányú, vagy egyirányú a forgalom a mérlegen.

A lámpá(ka)t az MST portaprogram képes kezelni: a mérés rögzüléséig piros a lámpa, majd amikor új mérés indulhat (új jármű jöhet a mérlegre) a lámpa zöldre vált. A jelzőlámpa állapot változását hangjelzés is kísérheti.

A lámpa vezérelhető egy, a cégünk által fejlesztett, raley -s vezérléssel is, manuálisan. Ilyen esetben PIROS és ZÖLD felíratú gombokkal vezérelhető a fel, illetve lehajtás (zöld, illetve piros színek kigyulladása).

Kivitelezés:

A megrendelt kiépítést Cégünk személyesen szállítja, és két munkatársunk telepíti azt le. Rendeléskor eldöntendő kérdés, hogy manuális, vagy automata vezérléssel történjen a lámpa irányítása, illetve, hogy egy, vagy két jelzőlámpára van -e szükség (forgalom irányultságának függvénye). Automata vezérlésre MST portaprogram használata esetén van lehetőség.
Telepítéskor az előzetesen elkészített kábelnyomvonalba behúzzuk a kábelt, a porta (számítógép) -nél elhelyezett vezérlő egység, és a forgalom irányító jelzőlámpa közé. A kábel nyomvonal kiépítése (esetleges betonozás, kábel elvezető védőcső lefektetése) az ügyfél feladata. A forgalom irányító jelzőlámpát, vagy jelzőlámpákat tartó oszlopot, felületet szintén az ügyfélnek kell kialakítani, az nem része az ajánlatnak.