MST klasszikus hídmérleg kiépítés
[Termék azonosító: 5207]

MST klasszikus hídmérleg kiépítésKérjen ajánlatot!
 

 
Ellenőrző kód
 
MST klasszikus hídmérleg kiépítés

Műszaki tulajdonságok:

Cégünk által gyártott mérleg univerzális, platója sík, telepíthető kiemelten, a rá- és lehajtáshoz rámpával, vagy a közkedveltebb módon környezeti szinthez süllyesztve sekély (0.7) aknába. A mérleg teljesen elektronikus, mechanika nélküli, a digitális kijelzésű. A mérleg méréshatára általában 60t, osztása szabvány szerint 20 kg-os, de ahhoz díjtalanul kínáljuk a változó lépést, mellyel 30 t-ig 10 kg-os a lépés. A mérleg 18x3m -es, vagy 20x3m -es (de ennél kisebb platóméretek is elérhetőek, melyek a lenti táblázatban megtalálhatóak).

  • A híd hegesztett és csavarozott, melynél fémtiszta alapra két rétegű alapozót követően kopásálló fedőfesték kerül felvitelre.
  • A hídszerkezetet alátámasztó, elektronikus cellák darabonként 30 t terhelhetőségű, IP 68 védettségű cellák, KELI ZSFY (alap), vagy opcionális, prémium kategóriásak, HBM C16 típusúak. Természetesen ettől eltérő típusú mérőcellákat is tudunk alkalmazni.
  • A cellák jelét IP 65 védettségű dobozban közösítjük, ahonnan egy kábelen halad a mérlegházba. Itt egy digitális mérlegkiértékelő főegység dolgozza fel az analóg jelet és jeleníti meg az aktuális tömeget.
  • A kijelző, MS01 egy gombnyomással tárázható és nullázható, pl. csapadékos idő esetén a hídon lévő eső, hó súlya kinullázható, ill. a szállító jármű üres állapotban tárázható és a rakomány nettó súlya jelenik meg ezt követően a második mérésnél a kijelzőn. Természetesen ezen típustól eltérő kiértékelő (kijelző) is használható, mely típus cégünk EU-Típusvizsgálati tanúsítványában szerepel (TAC).
Típus Méréshatár
MST hídmérleg (járműmérleg, kamionmérleg) 30 t; 40 t, 50 t, 60 t
Osztásérték 30 t-ig:10 kg; 40 t-tól: 20 kg
Platóméret Süllyesztett, vagy kiemelt, 8-20 m-ig 

MST-EH: 10 m hosszúságig 4 cellás, 12 – 20 m –ig terjedően 6 cellás kivitelben sík platós teherfelvevővel.
Kivitel lehet süllyesztett, vagy kiemelt (rámpás), bár a magasabb platómagasság miatt javasolt inkább az aknás telepítés (főleg a 480 mm -es platómagasságú mérlegé).
Plató magasság: 370, vagy 480 mm.

MST-AH: 7m hosszúságig 4 cellás, 8 – 14 m –ig 6 cellás, 18 – 20 m –ig 8 cellás. Sík platós teherfelvevő.
Kivitel lehet süllyesztett, vagy kiemelt (rámpás).
Plató magassága: 310, vagy 320 mm.

MST klasszikus hídmérleg kiépítés:

MST Klasszikus hídmérleg kiépítésről akkor beszélünk, ha a mérlegház (konténer) a mérleg közelében helyezkedik el és fizikális rálátás van a hídmérlegre. Ilyenkor a hídmérleg kábelezése közvetlenül a mérlegházba történik. A mérleg alépítmény elkészítésekor kerül elhelyezésre a kábel elvezető cső talajszint alatt. Ezen kiépítésnél gyakorta rendelnek ügyfeleink másodkijelzőt a mérlegház falára telepítve, hogy a mérleget használó sofőrök lássák méréskor a mért tömeget.

MST közepes másodkijelző, védőburkolattal

Szintén gyakori igény a portaprogram, melyet akár komplett számítógépes kiépítéssel (asztali számítógép, vagy laptop választható) is tudunk szállítani ügyfeleink részére.

MST portaprogram

Akár aknás, akár kiemelt (rámpás) telepítésről legyen szó, hasznos dolog a T szegély gumi, mely megvédi a mérleget a behulló (főleg abroncsról bepotyogó) szennyeződésektől, ezáltal ritkábban szükséges a szerelő lemezeket lecsavarozni a szennyeződéseket eltávolítani.

T szegély gumi védelem

MST klasszikus hídmérleg kiépítéshez ajánlott opciók és kiegészítők:

MST klasszikus hídmérleg kiépítés videós referencia:

 Kisújszállás