MST-EH erősített hídmérleg
[Termék azonosító: 0000510]

MST-EH erősített hídmérlegKérjen ajánlatot!
 

 
Ellenőrző kód
 
MST-EH erősített hídmérleg

Cégünk által gyártott mérleg univerzális, platója sík, telepíthető kiemelten, a rá- és lehajtáshoz rámpával, vagy a közkedveltebb módon környezeti szinthez süllyesztve sekély-aknába. A mérleg teljesen elektronikus, mechanika nélküli, digitális kijelzésű. A mérleg méréshatára általában 60t, osztása szabvány szerint 20 kg-os, de ahhoz díjtalanul kínáljuk a változó lépést, mellyel 30 t-ig 10 kg-os a lépés. A mérleg 18x3m -es, vagy 20x3m -es (de ennél kisebb platóméretek is elérhetőek, melyek a lenti táblázatban megtalálhatóak).

Cégünk nem tartja az anyagspórolást az árengedmény megfelelő eszközének! Hídmérlegeink minimum 8mm -es bordás lemez járófelülettel és megfelelő merevítéssel ellátott, I, vagy IPE gerendára éülve készülnek!

Műszaki tulajdonságok:

  • A híd hegesztett és csavarozott, melynél fémtiszta alapra két rétegű alapozót követően kopásálló fedőfesték kerül felvitelre.
  • A hídszerkezetet alátámasztó, elektronikus cellák darabonként 30 t terhelhetőségű, IP 68 védettségű cellák, KELI ZSFY (alap), vagy opcionális, prémium kategóriásak, HBM C16 típusúak. Természetesen ettől eltérő típusú mérőcellákat is tudunk alkalmazni.
  • A cellák jelét IP 65 védettségű dobozban közösítjük, ahonnan egy kábelen halad a mérlegházba. Itt egy digitális mérlegkiértékelő főegység dolgozza fel az analóg jelet és jeleníti meg az aktuális tömeget.
  • A kijelző, MS01 egy gombnyomással tárázható és nullázható, pl. csapadékos idő esetén a hídon lévő eső, hó súlya kinullázható, ill. a szállító jármű üres állapotban tárázható és a rakomány nettó súlya jelenik meg ezt követően a második mérésnél a kijelzőn. Természetesen ezen típustól eltérő kiértékelő (kijelző) is használható, mely típus cégünk EU-Típusvizsgálati tanúsítványában szerepel (TAC).
Megnevezés Érték, leírás
MST-EH hídmérleg (járműmérleg, kamionmérleg) 30 t; 40 t, 50 t, 60 t
Osztásérték 30 t-ig:10 kg; 30 t-tól: 20 kg
Platóméret 8-20 m-ig 
Profilmagasság 370-480mm (platóhossz függvényében)
Cellák száma 10 m hosszúságig 4 cellás, 12 – 20 m –ig terjedően 6 cellás.
Telepíthetőség Általában aknásan

 A mérleg telepíthető 

kiépítésekben.