HÍDMÉRLEGEK, JÁRMŰMÉRLEG

Társaságunk 20 éve acélszerkezetes közúti hídmérlegeket, mely idő alatt több mint 400 db hídmérleg került ki gyártó csarnokunkból a hazai Felhasználókhoz.

Hídmérleg típus kínálatunk

Az általunk gyártott, telepített hídmérlegek a teherfelvevők vonatkozásában alapvetően síkplatósak, készülhetnek 8 cellás, alacsony platómagassággal (0,32 m) és 6 cellás (0,48 m) kivitelben is. Mindkét szerkezet telepíthető kiemelten, rámpákkal és a hagyományos, süllyesztett kivitelben, aknába is. Süllyesztett (aknás) kivitel esetén a hídmérleg helytakarékos, akár oldalról is ráhajthatnak a szerelvények, nem szükséges a nyerges, pótos járműveknek egyenesbe állniuk. Létezik kerékvetővel ellátott kivitel is melynél a kerékvető lehet acél (a hídmérleg része), vagy beton (a betonalap része).

Plató hossz tekintetében vállalunk hídmérleg gyártást 6 m-től 20 m-ig, szélességben a klasszikus 3 m-es méretben, de egyedi igények szerint is készítünk teherfelvevőket. Külön megrendelésre kiemelt telepítésnél a hídmérleg fel- és lehajtó rámpáját acélszerkezetes kivitelben is tudjuk szállítani.

A hídmérlegek alátámasztó celláinak elektromos jelét a mérlegházban digitális kiértékelő műszer jelzi ki, melynek soros-portjához saját fejlesztésű számítógépes adatfeldolgozó rendszert kínálunk nagyon széles felhasználási lehetőségekkel. A program képes mérlegjegyet, szállítólevelet nyomtatni, a bér tárolásról, szárításról akár számlát készíteni. Kiszámolható a szoftverrel a termény nedvesség tartalma, szemét százaléka, készlet nyilvántartást tud a Kezelő készíteni és felvásárlási jegy is írható a behozott áruról.

Cégünk a hídmérlegekhez három méretben gyárt másodkijelzőt, mely a hitelesített műszerhez csatlakoztatva lehetőséget ad a mérlegházon kívül is az adott tömeg leolvasására.

Érdeklődése esetén rövid határidővel vállaljuk árajánlat küldését és szükség esetén helyszíni felmérést is tudunk végezni.

Társaságunk beton teherfelvevővel is vállalja hídmérlegek gyártását. Ilyen igény esetén kérjük, hogy a hídmérleg ajánlatkérő formunkon, az üzenet részben írja meg az erre vonatkozó igényét!