HÍDMÉRLEGEK, JÁRMŰMÉRLEG

Miért érdemes a Pécsi Mérlegstúdió Kft. -t választania hídmérleg beszerzés céljából?

Társaságunk több évtizedes múltra visszatekintően foglalkozik fő tevékenységként az alábbi mérlegek gyártásával, telepítésével, hitelesítésével, szervizelésével: hídmérlegek, kaminmérlegek, járműmérlegek. Miért fontos az, hogy egy gyártó cég teljeskörűen foglalkozzon a hídmérlegekkel? Röviden összefoglaljuk:

  • Fő tevékenységünk a hídmérleg, így több munkatárssal állunk rendelkezésre telepítések, hitelesítések, javítások folyamán, így a várakozási idők mérsékeltek.

MST hídmérleg telepítés (bedaruzás)

  • Szükséges alkatrészt raktáron tartunk, hogy ne kelljen feleslegesen várnia egy esetleges alkatrész csere esetén.
  • Az elmúlt évtizedek alatt számtalan-féle igény merült fel a telepítési módozatokat illetően, nincs olyan kivitelezési feladat, melyet ne kellő rutinnal tudnánk ellátni, legyen szó klasszikus hídmérleg kiépítésről, alépítmény (akna) átalakításról (régi mérleg eltávolítással), távmenedzseléses mérlegről, vagy akár kezelőmentes hídmérleg kivitelezésről.
  • Árajánlat, igény esetén pályázati formátumban, egyéb pályázati dokumentumok, nyomtatványok, helyszíni felmérés, szaktanácsadás, amennyiben az ügyfél, vagy annak kivitelezője készíti a hídmérleg alépítményt, műszaki dokumentáció. Ezeket mind INGYENESEN biztosítjuk ügyfeleink részére.
  • Két telephelyen is gyártjuk a hídmérleg alvázakat, a legnépszerűbb méreteket (18, 20m) általában raktárra, hogy egy esetleges sürgős igény esetén is tudjunk mielőbb az ügyfeleink rendelkezésére állni.
  • Saját fejlesztésű portaprogrammal, másodkijelzővel, kamerarendszerrel, egyedi fejlesztésű megoldásokkal sok olyan igényt is megvalósítunk, mely által a hídmérlege jobban illeszkedik a cége működéséhez, informatikai kiépítettségéhez. Példának említhetjük a portaprogram által történő adatátadást az adott cégnél működő CMR, vagy VIR (vállalatirányítási rendszer) számára (pl. SAP).
  • Hídmérleg betonalapot (alépítményt) kivitelező, alvállalkozó partnerünk szintén évtizedek óta folytatja tevékenységét, melynek köszönhetően a szakértelem adott, legyen szó bármilyen speciális helyszíni igényről.
  • A mérleg időszakos hitelesítési szükségessége előtt arról tájékoztatót (emailt), árajánlatot küldünk.

Hitelesítés etalon súlyokkal

  • Az időszakos hitelesítéseket, esetleges javításokat körutakban végezzük, melynek köszönhetően a kiszállási költségek mérsékeltek.

 Ajánlati igény esetén kérjük, hogy a hídmérleg ajánlatkérő formunkat töltse ki, vagy kérje ajánlatunkat a terméklapon látható ajánlatkérésre kattintva, vagy keressen elérhetőségeinken - Steindl Csaba - Dunától balra eső régió, Szűcs Attila - Dunától jobbra eső régió.