HÍDMÉRLEGEK, JÁRMŰMÉRLEG

Társaságunk 20 éve acélszerkezetes közúti hídmérlegeket (járműmérleg, kamionmérleg), mely idő alatt több mint 900 db hídmérleg került ki gyártó csarnokunkból a hazai Felhasználókhoz.

Hídmérleg/kamionmérleg típus kínálatunk

Az általunk gyártott, telepített hídmérlegek, kaminmérlegek, járműmérlegek a teherfelvevők vonatkozásában alapvetően síkplatósak, készülhetnek 8 cellás, alacsony, 0,32 m -es platómagassággal, melynek típusjelölése MST-AH és készülhetnek 6 cellás, 0,37m ill. 0,48 m magas kivitelben is, melynek típus jelölése MST-EH. A 0,37m magas profilú, 18m hosszú mérlegünk, aknásan, és rámpásan is telepíthető. Süllyesztett (aknás) kivitel esetén a hídmérleg, kamionmérleg, járműmérleg helytakarékos, akár oldalról is ráhajthatnak a szerelvények, nem szükséges a nyerges, pótos járműveknek egyenesbe állniuk. Létezik kerékvetővel ellátott kivitel is melynél a kerékvető lehet acél (a hídmérleg része), vagy beton (a betonalap része).

Plató hossz tekintetében vállalunk hídmérleg gyártást 6 m-től 20 m-ig, szélességben a klasszikus 3 m-es méretben, de egyedi igények szerint is készítünk teherfelvevőket. Külön megrendelésre kiemelt telepítésnél a hídmérleg fel- és lehajtó rámpáját acélszerkezetes kivitelben is tudjuk szállítani.

A hídmérlegek, kaminmérlegek, járműmérlegek alátámasztó celláinak elektromos jelét a mérlegházban digitális kiértékelő műszer jelzi ki, melynek soros-portjához saját fejlesztésű számítógépes adatfeldolgozó rendszert kínálunk nagyon széles felhasználási lehetőségekkel. A program képes mérlegjegyet, szállítólevelet nyomtatni, a bér tárolásról, szárításról akár számlát készíteni. Kiszámolható a szoftverrel a termény nedvesség tartalma, szemét százaléka, készlet nyilvántartást tud a Kezelő készíteni és felvásárlási jegy is írható a behozott áruról.

Cégünk a hídmérlegekhez három méretben gyárt másodkijelzőt, mely a hitelesített műszerhez csatlakoztatva lehetőséget ad a mérlegházon kívül is az adott tömeg leolvasására.

Érdeklődése esetén rövid határidővel vállaljuk árajánlat küldését és szükség esetén helyszíni felmérést is tudunk végezni.

Ajánlati igény esetén kérjük, hogy a hídmérleg ajánlatkérő formunkat töltse ki, vagy kérje ajánlatunkat a terméklapon látható ajánlatkérésre kattintva, vagy keressen elérhetőségeinken - Steindl Csaba - Dunától balra eső régió, Szűcs Attila - Dunától jobbra eső régió.