NYOMTATÓS RENDSZER MÉRLEGEK

Címkenyomtatós mérlegekkel, vagy rendszermérlegekkel a nagyáruházakban is használatos mérő/címkéző kialakítást tudjuk megvalósítani. Termékkínálatunkban szerepelnek olyan árfekvésű rendszermérlegek is, melyek már kisboltok számára is elérhető árkategóriát képviselnek!

Címkenyomtatós rendszermérlegeket leginkább csemegepultokban alkalmaznak, illetve sok esetben zöldség, gyümölcs pultoknál is. Lényeges, hogy a húskészítményeket, illetve zöldség/gyümölcs árut nem mérhetjük egyazon mérlegen!

A címkenyomtatós mérlegeknek több előnyei is van a hagyományos árszorzós mérlegek élelmiszerüzleti felhasználásával szemben:

  • A csemegepulti, vagy rendszermérlegeknek köszönhetően a vonalkódos kasszákat használó üzletekben a termék fogyása az értékesítéskor a kasszában (vagy ahhoz kapcsolt PC -s készletkezelő szoftverben) rögzül.
  • Pontosabb, gyorsabb értékesítést tesz lehetővé, ellenben a hagyományos árszorzós mérlegekkel.
  • Növeli a vásárlói bizalmat az üzlettel szemben...

A címkenyomtatós mérlegek néhány típusát akár kisebb üzemekbe is ajánljuk előcsomagolási célokra.

A Cégünk által forgalmazott nyomtatós mérlegekhez saját címkeüzemünkben gyártunk rendelésre címkéket, akár előnyomott, akár natúr kivitelben!

Blokknyomtatós, vagy nyugtanyomtatós rendszermérlegeket használhatunk üzletekben csemegepulti használatra címkenyomtatós rendszermérleg helyett, vagy akár kitelepüléseknél tájékoztató jellegű nyugta adására. Itt hívnánk fel a figyelmet arra, hogy a mérleg nem fiskális blokkot bocsájt ki, így az nem helyettesíti a fiskális pénztárgéppel történő nyugtaadást.

Blokknyomtatós rendszermérlegeket használhatunk kifőzdékben, bisztrókban is tömeg alapján értékesített ételek árusításához. A blokkon keletkező vonalkódot beolvasva a kasszánál gyorsan, kényelmesen, biztonságosan tudjuk értékesíteni a vásárló által összeválogatott ételeket, italokat.