MST-P okos mérleg (PM-PI terminállal)
[Termék azonosító: 4977]

MST-P okos mérleg (PM-PI terminállal)Kérjen ajánlatot!
 

 
Ellenőrző kód
 
MST-P okos mérleg (PM-PI terminállal)

A terminálos mérleg munkaállomás a Pécsi Mérlegstúdió Kft. saját gyártmányú, monocellás mérlegéből és saját fejlesztésű, ipari termináljából (PM-PI) áll.

Az MST-P mérleg helyett használható más, RS-232 -es porttal ellátott mérleg is, azonban kompakt kialakítást csak MST-P mérleggel tudunk megvalósítani!

A terminál egy Rapsberry Pi főegységet tartalmazó, saját fejlesztésű, érintőképernyős berendezés, melyet igény esetén rozsdamentes tokozásba, vizálló kiviteleben is el tudunk készíteni.

A munkafolyamathoz igazított PM-PI szoftvert cégünk a megrendelés függvényében fejleszti le.

Ezidáig megvalósított kiépítések:

  • Darabszámlálós mérleg kiépítés, akár vonalkód olvasóval, nyomtatóval.
  • Tömeg ellenőrző, egalizáló kiépítés, határérték kijelzéssel.
  • Adatgyűjtő kiépítés.

A terminálhoz tartozik egy cégünk által fejlesztett PC -s szoftver, mely a terminálból adatokat tud lekérdezni, illetve segédszoftverként funkcionál a terminálra történő törzsadatok feltöltése tekintetében. Ezen felül távmenedzselési, és távdiagnosztikai feladatok elvégzésére is alkalmas (a futtató PC -n Internet kapcsolat szükséges a távdiagnosztikához). A terminál belső memóriával rendelkezik, a napi használat folyamán nem igényel PC -s kapcsolatot.

A terminál adatátadását igény esetén meglévő CRM rendszerhez illesztjük, illetve adatfeltöltés is megvalósítható külső szoftverből.