MST-BH beton hídmérleg
[Termék azonosító: 4691]

MST-BH beton hídmérlegKérjen ajánlatot!
 

 
Ellenőrző kód
 
MST-BH beton hídmérleg

Cégünk által gyártott mérleg univerzális, platója sík, telepíthető kiemelten, a rá- és lehajtáshoz rámpával, vagy környezeti szinthez süllyesztve sekély-aknába. A mérleg teljesen elektronikus, mechanika nélküli, digitális kijelzésű. A mérleg méréshatára 60t, osztása szabvány szerint 20 kg-os, de ahhoz díjtalanul kínáljuk a változó lépést, mellyel 30 t-ig 10 kg-os a lépés. A mérleg 18x3m -es.

Az MST-BH (MST beton hídmérleg) a megemelkedett acél ár miatt, az acél hídmérleghez képest mérsékeltebb árfekvésű hídmérleg kiépítés.

Műszaki tulajdonságok:

  • A mérleg járófelülete beton (C25/30). A 18m -es hossz három tagból épül fel. A betont erősítő acélszerkezet kellően méretezett az akár folyamatos mérési igénybevételre is.
  • A hídszerkezetet alátámasztó, elektronikus cellák darabonként 30 t terhelhetőségű, IP 68 védettségű cellák, KELI ZSFY (alap), vagy opcionális, prémium kategóriásak, HBM C16 típusúak. Természetesen ettől eltérő típusú mérőcellákat is tudunk alkalmazni.
  • A cellák jelét IP 65 védettségű dobozban közösítjük, ahonnan egy kábelen halad a mérlegházba. Itt egy digitális mérlegkiértékelő főegység dolgozza fel az analóg jelet és jeleníti meg az aktuális tömeget.
  • A kijelző, MS01 egy gombnyomással tárázható és nullázható, pl. csapadékos idő esetén a hídon lévő eső, hó súlya kinullázható, ill. a szállító jármű üres állapotban tárázható és a rakomány nettó súlya jelenik meg ezt követően a második mérésnél a kijelzőn. Természetesen ezen típustól eltérő kiértékelő (kijelző) is használható, mely típus cégünk EU-Típusvizsgálati tanúsítványában szerepel (TAC).
Típus Méréshatár
MST beton hídmérleg (járműmérleg, kamionmérleg) 60 t
Osztásérték 30 t-ig:10 kg; 30 t-tól: 20 kg
Platóméret 18m 

Az MST-BH 8 cellával készül, melynek köszönhetően alacsonyabb profilmagasság (250mm) is megfelelő statikai szilárdságot biztosít, illetve rámpás kialakítás esetén, az alacsony profilmagasságnak köszönhetően elengedő a 4,5m -es rámpa hossz (mely természetesen helyszín és domborzat függő).

A mérleg telepíthető 

kiépítésekben.