Bugac - MST hídmérleg telefonos applikációval

Bugacon vagyunk, ahol Kunszabó Vince, és fia, Kunszabó Zsolt mezőgazdasági vállalkozásukhoz vásároltak 2019 -ben a Pécsi Mérlegstúdió Kft. -tól 18m -es, 60t teherbíró képességű, rámpás, azaz kiemelten telepített hídmérleget. Mivel mérlegház nem állt rendelkezésre, így a mérleg kijelzőjét lemezszekrényben helyeztük el, mely fölött egy másodkijelzőt rögzítettünk, amin a sofőr figyelemmel kísérheti a mért tömegeket. Ezen felül ügyfelünkben felmerült az igény, hogy telefonján rögzíthesse a nettó, bruttó tömegeket, mérések időpontját, és esetenként azon partnereknek erről emailt tudjon küldeni telefonjáról, ahova a terményt szállítják.

Kunszabó Zsoltot kérdeztük, miért volt fontos számukra a mobiltelefonos applikáció megvásárlása?

"Mobiltelefonos applikáció számunkra azért volt fontos, mert nem volt lehetőségünk mérlegház kialakítására és így a mérlegen történő méréseket valahol rögzítenünk kellett. Így az applikáció a legjobb megoldás volt erre."

Az Androidos applikáció WIFI -n keresztül tartja a kommunikációt a lemezszekrénybe épített WIFI routerrel. A használathoz, és a külvilággal történő kapcsolattartáshoz androidos mobiltelefon készülék, és mobiladat megléte szükséges.