MST-EH hídmérleg
[Termék azonosító: 5207]

MST-EH hídmérlegKérjen ajánlatot!
 

Ajánlatkérés MST-EH hídmérleg [5207] termékre

 
Ellenőrző kód
 
MST-EH hídmérleg

Cégünk által gyártott mérleg univerzális, platója sík, telepíthető kiemelten, a rá- és lehajtáshoz rámpával, vagy a közkedveltebb módon környezeti szinthez süllyesztve sekély (0.7) aknába. A mérleg teljesen elektronikus, mechanika nélküli, a digitális kijelzésű. A mérleg méréshatára általában 60t, osztása szabvány szerint 20 kg-os, de ahhoz díjtalanul kínáljuk a változó lépést, mellyel 30 t-ig 10 kg-os a lépés. A mérleg 18x3m -es, vagy 20x3m -es (de ennél kisebb platóméretek is elérhetőek, melyek a lenti táblázatban megtalálhatóak).

További műszaki tulajdonságok:

  • A híd hegesztett és csavarozott, melynél fémtiszta alapra két rétegű alapozót követően kopásálló fedőfesték kerül felvitelre.
  • A hídszerkezetet alátámasztó, elektronikus cellák darabonként 30 t terhelhetőségű, IP 68 védettségű cellák, KELI ZSFY (alap), vagy opcionális, prémium kategóriásak, HBM C16 típusúak. Természetesen ettől eltérő típusú mérőcellákat is tudunk alkalmazni.
  • A cellák jelét IP 65 védettségű dobozban közösítjük, ahonnan egy kábelen halad a mérlegházba. Itt egy digitális mérlegkiértékelő főegység dolgozza fel az analóg jelet és jeleníti meg az aktuális tömeget.
  • A kijelző, MS01 egy gombnyomással tárázható és nullázható, pl. csapadékos idő esetén a hídon lévő eső, hó súlya kinullázható, ill. a szállító jármű üres állapotban tárázható és a rakomány nettó súlya jelenik meg ezt követően a második mérésnél a kijelzőn.
Típus Méréshatár
MST-AH - alacsony platós hídmérleg (járműmérleg, kamionmérleg) 30 t; 40 t, 50 t, 60 t
Osztásérték 30 t-ig:10 kg; 40 t-tól: 20 kg
Platóméret Süllyesztett, vagy kiemelt, 8-20 m-ig 

10 m hosszúságig 4 cellás, 12 – 20 m –ig terjedően 6 cellás kivitelben sík platós teherfelvevővel.
Kivitel lehet süllyesztett, vagy kiemelt (rámpás), bár a magasabb platómagasság miatt javasolt inkább az aknás telepítés (főleg a 480 mm -es platómagasságú mérlegé).
Plató magasság: 370, vagy 480 mm.

A hídmérleg (járműmérleg, kamionmérleg) akár aknában, akár kiemelten (rámpákkal) is telepíthető. A betonozási munkálatokat a Cégünk vállalja a hídmérleg gyártásán, telepítésén, hitelesítésén felül. Amennyiben a megrendelő szeretné a betonozási munkálatot kivitelezni, ahhoz műszaki dokumentációt biztosítunk!

Hídmérleg (járműmérleg, kamionmérleg) ajánlott opciók és kiegészítők: