MST-AH hídmérleg
[Termék azonosító: 1884]

MST-AH hídmérlegKérjen ajánlatot!
 

Ajánlatkérés MST-AH hídmérleg [1884] termékre

 
+
Ellenőrző kód
 
MST-AH hídmérleg
Típus Méréshatár
MST-AH - alacsony platós hídmérleg (járműmérleg, kamionmérleg) 30 t; 40 t, 50 t, 60 t
Osztásérték 30 t-ig:10 kg; 40 t-tól: 20 kg
Platóméret Süllyesztett, vagy kiemelt, 8-20 m-ig 

7m hosszúságig 4 cellás, 8 – 14 m –ig 6 cellás, 18 – 20 m –ig 8 cellás. Sík platós teherfelvevő.
Kivitel lehet süllyesztett, vagy kiemelt (rámpás).
Plató magasság: 320 mm.

A hídmérleg (járműmérleg, kamionmérleg) akár aknában, akár kiemelten (rámpákkal) is telepíthető. A betonozási munkálatokat a Cégünk vállalja a hídmérleg gyártásán, telepítésén, hitelesítésén felül. Amennyiben a megrendelő szeretné a betonozási munkálatot kivitelezni, ahhoz műszaki dokumentációt biztosítunk!

A hasznos járófelület szélessége 3 m. Ezt a mérleget legfőképpen akkor javasoljuk, ha nem megoldható az aknás telepítés. Ebben az esetben ugyanis - az EH mérlegünkkel * ellentétben, ahol is a plató magasság 480 mm - elegendő 4-4 m -es fel, illetve lehajtó rámpa a 320 mm -es platószint magasságnak köszönhetően (esetenként, járműtől függően lehet még rövidebb is a rámpa, jellemzően minimum 3 m). A rámpa általában betonból készül, de a könnyebb áttelepíthetőség érdekében akár acél szerkezetes is lehet a képeken látható kivitelben (ez némileg költségesebb). 

* Mindemellett az EH mérlegünk is telepíthető kiemelten, és ahol van elegendő rendelkezésre álló egyenes útszakasz a fel, illetve lehajtáshoz, oda inkább az EH -t javasoljuk, tekintve, hogy egy 18 m -es híd esetén az EH mérlegnél 6 cellát használunk a mérlegben 8 helyett.

Tehát ezen mérleg típusnak (AH) kb. 15*2 (egyenes szakaszok) + 4*2 (rámpák) + 18 (mérleg híd) = 56 m egyenesen autózható szakaszt kell biztosítani a korrekt megközelítéshez (azaz ennek a szakasznak a közepére kell a mérleget elhelyezni).

A hídmérleget (járműmérleg, kamionmérleg) kb. 1 hetes betonozási munkálatokat, illetve 2 hét kötési időt követeőn szállítjuk. A telepítés, illetve hitelesítést 2-3 nap.

Hídmérleg (járműmérleg, kamionmérleg) ajánlott opciók és kiegészítők:

 

Hídmérleg (járműmérleg, kamionmérleg) műszaki tulajdonságok:

  • A híd hegesztett és csavarozott, melynél fémtiszta alapra két rétegű alapozót követően kopásálló fedőfesték kerül felvitelre. 
  • A hídszerkezetet alátámasztó  elektronikus cellák darabonként 30 t terhelhetőségű, IP 68 védettségűek.
  • A cellák jelét IP 67 védettségű dobozban közösítjük, ahonnan egy kábelen halad a mérlegházba. Itt egy digitális mérlegkiértékelő főegység dolgozza fel az analóg jelet és jeleníti meg az aktuális tömeget.
  • A kijelző egy gombnyomással tárázható és nullázható, pl. csapadékos idő esetén a hídon lévő eső, hó súlya kinullázható, ill. a szállító jármű üres állapotban tárázható és a rakomány nettó súlya jelenik meg ezt követően a második mérésnél a kijelzőn.