Címkeüzem

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk címkegyártó üzemünket!

nyomdagép 1 Nyomdagép 2

Társaságunk szakmai tevékenységébe jól illeszkedik a több lábon állás. Ennek érdekében címkeüzemet is működtetünk. Nyomdánk a jelenlegi Flexo-Label technológiájával mint natúr mint nyomott etikett címke gyártásában is élen jár. 2017.01.01.-től társaságunk nyomdaüzemében egy 8 szín nyomásos 175 LPI felbontásra képes BOBST M4 LINE áll már az ügyfeleink rendelkezésére, így a lehető legszélesebb palettával tudunk szolgálni ügyfeleink számára. Ez a jelenlegi egyik legmodernebb, nagy teljesítményű gép, mellyel az eddigieknél még magasabb műszaki színvonalon és rövidebb határidővel tudunk Ügyfeleink rendelkezésére állni.

Jelenlegi kapacitásunkkal havi 10-12 millió címkét gyártunk Partnereink részére, melyek között számos, iparágának legnagyobbjai is megtalálhatóak, mint belföldön és mint külföldön. Igény szerinti bármilyen alapanyagra képesek vagyunk nyomtatni Pl termo papír, polietilén, polipropilén vagy alu. fóliára és Bopp fóliára is. Alapanyag beszállítóink a világ legnagyobbjaihoz tartoznak, és több 10 éves múlttal rendelkeznek a Flexo-nyomtatás világában. Az ő szakértelmükkel és tudásukkal karöltve készen állunk bármilyen helyzet azonnali megoldására.

A címkékhez olyan nyomtatókat, festékszalagot ( carbon szalagot ) címke szerkesztő szoftvert kínálunk, mellyel naprakészen, aktuális adatokkal házilag is felülnyomhatóak a címkék, de megrendelés esetén bérnyomtatást is vállalunk, valamint Ügyfeleink címkenyomtatóinak karbantartási és javítási munkáit is természetesen elvégezzük.

Új felhasználók megkeresésére gyors árajánlattal, rövid átfutási határidővel, mérsékelt árakkal és kedvező fizetési feltételekkel vállaljuk igényüknek megfelelő etikettek gyártását. Folyamatos megrendelésnél az adott címkéből raktárról szolgáljuk ki Vevőinket, bizonyos mennyiség felett díjtalan helyszínre való kiszállítást és bizományos készletet is biztosítunk.

További fotók megtekintése.

címkék