Címkeüzem

Társaságunk szakmai tevékenységébe jól illeszkedik a több lábon állás. Ennek érdekében címkeüzemet is működtetünk. Címkeüzemünk a jelenlegi Flexo-Label technológiájával, mint natúr, mint nyomott öntapadós etikett címke gyártásában is élen jár. Legyen szó thermo, vagy hőérzékeny öntapadós címkéről, PE (műanyag), vagy MC (félfényes papír) öntapadós címkékről, társaságunk minden alapanyag igény esetén rendelkezésre áll!

Címke igény esetén keresse Fülöp Soma címke értékesítő kollégánkat, vagy kérjen ÁRAJÁNLATOT a kívánt címkére!

A címkékhez olyan nyomtatókat, festékszalagot (carbon szalagot) etikett címke szerkesztő szoftvert kínálunk, mellyel naprakészen, aktuális adatokkal házilag is felülnyomhatóak a címkék, de megrendelés esetén bérnyomtatást is vállalunk, valamint Ügyfeleink címkenyomtatóinak karbantartási és javítási munkáit is természetesen elvégezzük.

Új felhasználók megkeresésére gyors árajánlattal, rövid átfutási határidővel, mérsékelt árakkal és kedvező fizetési feltételekkel vállaljuk igényüknek megfelelő öntapadós etikettek címke gyártását. Folyamatos megrendelésnél az adott címkéből raktárról szolgáljuk ki Vevőinket, bizonyos mennyiség felett díjtalan helyszínre való kiszállítást és bizományos készletet is biztosítunk.

2020 -as beszerzésű, ÚJ nyomdagépeink:

Valloy BIZZPRESS 13R típusú digitális nyomdagépet amely az első és eddig egyetlen ilyen gép Magyarországon!


A Bizpress 13R a legfejlettebb LED-es nagy felbontású nyomóművel, garantálja önnek a hatékonyságot és az alacsony gyártási költségeket a tekercses alapanyagok széles körére. A munkák közötti átállás és formaköltség nincs többé. Az alacsony hőmérsékletű beégetőmű, az alapanyag hűtő és ionizáló egység segítségével nem kell kompromisszumot kötnie a felhasználható tekercses médiák tekintetében: PET, PP, PE, PVC, PA,MC,THERMO.

Valloy DOUBLADE SX típusú plotter vágógép ami szintén egyedülálló a magyar flexo piacon!


Stancolás, laminálás, mátrix eltávolítás és a több pályán nyomtatott címkék hosszanti hasítása.
Kompakt, gyors és erős. Kettős vágófej rendszer: akár kétszer olyan gyors, mint a hasonló kategóriájú gépek.
Ideális a házon belüli címkegyártási rendszerek elemeként. Minden kontúrméret elkészíthető.

2017 -től társaságunk nyomdaüzemében egy 8 szín nyomásos 175 LPI felbontásra képes BOBST M4 LINE áll már az ügyfeleink rendelkezésére

Így a lehető legszélesebb palettával tudunk szolgálni ügyfeleink számára. Ez a jelenlegi egyik legmodernebb, nagy teljesítményű gép, mellyel az eddigieknél még magasabb műszaki színvonalon és rövidebb határidővel tudunk Ügyfeleink rendelkezésére állni.

 

Jelenlegi kapacitásunkkal havi 10-12 millió öntapadós etikett címkét gyártunk Partnereink részére, melyek között számos, iparágának legnagyobbjai is megtalálhatóak, mint belföldön és mint külföldön. Igény szerinti bármilyen alapanyagra képesek vagyunk nyomtatni Pl termo papír, polietilén, polipropilén vagy alu. fóliára és Bopp fóliára is. Alapanyag beszállítóink a világ legnagyobbjaihoz tartoznak, és több 10 éves múlttal rendelkeznek a Flexo-nyomtatás világában. Az ő szakértelmükkel és tudásukkal karöltve készen állunk bármilyen helyzet azonnali megoldására.