Újfehértó - CAS címkenyomtatós mérlegek

Alábbi kis videónkban a CAS nyomtatós mérlegeit mutatjuk be. Elsőként a CL sorozat egyik legfejlettebb tagját, a CL7200 -ast tárjuk nyilvánosság elé, egy impozáns újfehértói húsáruházban.

Ahogy az látható, az eladó pulton több mérlegen történik a húsáruk értékesítése. A mérlegek Ethernet, illetve WIFI hálózathoz kapcsolódnak, így kommunikálva a központi számítógéppel. Ezen mérleg, mint a CL sorozat egyik legfejlettebb tagja, grafikus, színes kijelzőkkel ellátott, a kezelő oldalon érintőképernyős változattal. A vevő oldali kijelző akár reklámvideók megjelenítésére is alkalmas.

A címkét a CL5200 és CL5500 -as sorozatú mérlegekhez hasonlóan itt is címketartó kazetta kivételével lehet cserélni, mely gyorsítja, egyszerűsíti a címkecserét.

A mérlegek töltése, azaz az árucikkek aktualizálása a bolti szoftverből valósul meg. A mérlegekhez ingyenesen biztosítunk csatolót, vagy más néven driver -t azon szoftveres partnerek számára, akik illeszteni szeretnék bolti szoftverükhöz a készüléket.

Ezen illesztést számos partnerünk elvégezte már, és működnek is ezen szoftveresek alkalmazásaival számos üzletben a mérlegek. A teljesség igénye nélkül az Adrenalin Szoftverház Kft., Code Omega Rendszerház, Canup Informatika, Integ Rendszerház Kft., Hardbit Kft., Kulcs-Soft Nyrt., Laurel Kft., Polár Computer és Elektrix Rendszerház Kft is illesztette a CAS mérlegeket, de a lista nem teljes!

A mérleg család rendelkezik belépő szintű taggal, mely CL3000 -re hallgat. Ezen típus az egyik legkapósabb az alacsony ára miatt, illetve annak köszönhetően, hogy a műszaki tartalma alig marad el a „nagyobb testvérekhez” képest.

A legközkedveltebb és legrégebb óta értékesített tag a CL 5200 -as, melyből a CL3000 -hez képest szintén létezik tornyos, illetve torony nélküli változat is.

A CL5500D, illetve a már ismertetett CL7200D kialakítása miatt közkedvelt húsüzletekben, mert az esetleges húslé ezen típusoknál nem tud ráfolyni a billentyűzetre, nyomtatóba.

A CL5500 -as sorozatnak létezik élőhal mérésére is kialakított változata, mely CL5500H típusmegnevezésre hallgat, illetve a 7200 -asnak létezik önkiszolgáló változata, mely CL7200S típusjelöléssel bír.

A mérlegekhez natúr, vagy előnyomott thermo címkéket saját címkeüzemünkből kínálunk eladásra.

A számos 1-2 darab mérleget tartalmazó kis üzlet mellett, az alábbi (nem teljes) referencia listát tesszük közzé. A listában szereplő helyeken nagyobb darabszámban működnek, nagy terhelés mellett (adott esetben folyamatos használatban) a CAS CL rendszermérlegek:

Mely cég vásárolta meg? Hol található a mérleg? Melyik típus?
Hajnal Húskombinát Kft. Vámosszabadi CL3000 P; CL5200 P
Kukori Hús, Nánás Hús Kft. Miskolc, Újfehértó CAS CL7200
Privát Hús Kft. Kaposvár CAS CL5500D
Budavidék zRt. Budapest (9. ker.) CAS CL5200 P
CBA L és F Kft. Domony CAS CL5200 P
CBA-REMIZ-KER '99 Kft. Budapest (19. ker.) CAS CL5200 P
Lázár-Holding Kft. Domony-Domonyvölgy CAS CL5200 P
Nánás Hús Kft. Hajdúnánás CAS CL5200 P
CBA-Grand Gourment Kft. Budapest (11. ker.) CAS CL5500D

Aki nem címke nyomtatására keres mérleget, hanem blokknyomtatásra, az is megtalálja a CAS gyártó partnerünk kínálatában a megfelelő berendezést, mely CAS CT-100 típusmegnevezésre hallgat.