Kőröstetétlen - MST tömegellenőrző mérlegelő rendszer érintőképernyős terminállal

A Kőröstej Kft. -nél jártunk, Kőröstetétlenben, ahol partnerünk többek között az MST-P, teljesen saválló, hiteles monocellás mérleget használja tömegellenőrzésre.
Partnerünk igényei alapján, a hiteles mérlegkijelző mellett elhelyeztünk egy egyedileg fejlesztett érintőképernyős terminált is, melynek segítségével adatfeladást tud végezni a mérés folyamán, illetve segítséget nyújt a terminál a kezelőnek abban, hogy az előzetesen kiválasztott tároló rekeszt megfelelően tudja feltölteni.

Cégünk vállalja az ilyen, és hasonló méréstechnikai igények egyedi fejlesztését, kivitelezését előre meghatározott mérési folyamat alapján.

A terminál WIFI, vagy kábeles Ethernet hálózaton keresztül továbbítja az adatokat a cégünk által a terminálhoz fejlesztett PC -s szoftver irányába, mely alkalmazás adatbázis kapcsolat révén képes továbbítani az adatokat akár egy vállalatirányítási rendszer számára is. A terminálos mérő rendszert az ipar számos területére szállítottunk már, például autógyártással kapcsolatos folyamathoz az Adient Kft. -hez, acél kötőelemek gyártásához a Ferrokov Kft. -hez, gyógyszeriparba a Hungaro-Gal Kft. -hez, vagy éppen más, élelmiszer, vagy tejipari környezetbe, például a Pek-Snack Kft. -hez.