Báta - MST rakodógépes másodkijelző

Rakodógépbe szerelhető, rádiós másodkijelző a Pécsi Mérlegstúdió Kft. új fejlesztése. Így már a rakodógép kezelője is nyomon tudja követni a rakodott áru tömegének alakulását.

A Bát-Gabona Kft. is megvásárolta Cégünk egyik új fejlesztését, a rakodógépben elhelyezhető, rádiós másodkijelzőt. A készülék hivatott mutatni a hídmérleg által mért tömeget, ezáltal a rakodógép kezelője látja, hogy hogy alakul a mérés, mért tömeg függvényében tudja rakodni a hídmérleg által mért járművet és annak rakományát. Bátán egy MANITOU rakodógépben került elhelyezésre a berendezés. Annak tápkábele a műanyag burkolatok alatt lett elvezetve, nem zavarva ezzel a kezelőt, illetve a készülékhez tartozó, nagy tapadókoronggal ellátott felfogatóval csatlakozik a szélvédő belső falára, ahol is a kijelzője kényelmesen leolvasható. A berendezés a hídmérleg kijelzőjétől kapja a tömegadatot, az arra kapcsolt rádió adótól. Természetesen, ha fix elhelyezésű másodkijelzőre is szükség van a hídmérleg mellett, például a mérlegház falán, ahogy igény volt ez Bátán is, ez sem jelent problémát, illetve természetesen a két másodkijelző ugyanazt a mért tömegértéket mutatja, mint amit egyébként a hídmérleg hiteles kijelzője is kijelez.

Társaságunk igen kedvező áron kínálja a berendezést, melynek beszerelésére, beüzemelésére egyedi árajánlatot adunk helyszín, illetve meglévő hídmérleg kiépítés függvényében! A készüléket érdemes az őszi, téli hónapokban megrendelni! Ezen időszakban megfelelő szabad gyártási kapacitás mellett, rövid határidővel tudjuk vállalni annak gyártását, beszerelését!