MST PM-PI, okos terminál alapú mérlegrendszerek

Egyre népszerűbbek az MST PM-PI, okos terminál alapú mérlegrendszerek, melyek 100% -ban az adott feladathoz alakítva készülnek!

Az adott technológiai folyamat függvényében kerül kialakításra hardveresen a mérőpont, melynek lelke az MST PM-PI okos terminál, mely az adott folyamathoz kerül szoftveresen is lefejlesztésre. Annyi is olyan felületeket tartalmaz, ami az adott munkafolyamathoz szükséges. Olyan adattartalmat biztosít a technológiai folyamat számára, amit a technológia elvár.

Néhány megvalósulás:

  • Darabszámlálós mérlegrendszer, mely egységtömegek, terméknevek tárolása révén valósítja meg a cikkelemes nyilvántartást egy ügyfelünk csavarboltos hálózatában. A terminálunk adatokat biztosít a kasszaszoftver központi adatbázisának, mely adatok a nyomtatott bizonylattal azonosítva a kasszánál rendelkezésre állnak (milyen termékek, hány darabszámban kerültek megvásárlásra).

Darabszámlálós mérleg kiépítés

  • Tömeg ellenőrző rendszer, mely az Ügyfelünk által használt címkék vonalkódjainak beolvasását követően ellenőrzi a mért doboz tömegét, illetve adatokat cserél a megrendelő ügyviteli rendszerével.

Darabszámlálós mérleg kiépítés

2022. szeptember 20.