Címke árváltozás

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a jelenlegi krízis helyzet által társaságunk nyomdaüzemi termékeiénél bekövetkezett árváltozásokról.


A deviza árfolyam változásából fakadó alapanyag áremelkedés, a nehézkes alapanyag beszerzések, illetve a minimalizált árréseink miatt, a címke eladási árakat nem tudjuk tovább tartani! Emiatt 2020/04/01. -től cégünkhöz beérkezett minden megrendelést egységesen 6%-al emelt áron tudunk vállalni az érvényben lévő nettó címke árakhoz képest. Ez természetesen nem vonatkozik a mai napon, vagy ezt követően kiadott árajánlatok alapján gyártandó címkékre.

Kérjük Ügyfeleinket, hogy a napokban küldött megrendeléseiket a leírtak ismeretében írásban erősítsék meg vagy mondják le, ill. a jövőbeni rendeléseiknél ezt vegyék figyelembe, illetve minden megrendelést megelőzően érdeklődjenek a rendelkezésre állásról Fülöp Soma címke termelési koordinátornál a +36 (70) 884 6116 -os mobiltelefonszámon!


Intézkedésünk átmeneti jellegű. Bízunk benne, hogy a jelenlegi helyzet mielőbb normalizálódik és ahogy a Forint/EUR árfolyam 345.-Ft alá csökken, a korábbiakban megállapodott árakon tudjuk újból Önöket kiszolgálni.

2020. április 03.