MST-RH hídmérleg kerékvetővel
[Termék azonosító: 1898]

MST-RH hídmérleg kerékvetővelKérjen ajánlatot!
 

Ajánlatkérés MST-RH hídmérleg kerékvetővel [1898] termékre

 
+
Ellenőrző kód
 
MST-RH hídmérleg kerékvetővel
Típus Méréshatár
MST-AH - alacsony platós hídmérleg 30 t; 40 t, 50 t, 60 t
Osztásérték 30 t-ig:10 kg; 40 t-tól: 20 kg
Platóméret Kiemelt, 8-20 m-ig 

 „U” profilú, rámpás kivitelben telepíthető hídmérleg, ahol a hossz tartó „I” gerendák között van a járófelület. 

A mérleg használatához sík beton felület és két oldalon beton rámpa szükséges. A beton rámpa elkészítését Cégünk vállalja a hídmérleg gyártásán, telepítésén, hitelesítésén felül. Amennyiben a megrendelő szeretné a betonozási munkálatot kivitelezni, ahhoz műszaki dokumentációt biztosítunk!

A hasznos járófelület szélessége 2,85 m! Éppen ezért nagy gondossággal kell a járműveknek a mérleg közepére történő fel és lehajtásra odafigyelniük. Mérleg előnye, hogy masszív, robusztus kivitel, viszont másik hátránya, hogy csak a két rövidebb oldal irányába takarítható szintén a két oldalsó hossztartó miatt. A rámpák hossza a 315 mm -es plató magasság tekintetében minimum 3, de inkább 4 m kell legyen (le és felhajtó rámpák). Tapasztalataink szerint a rámpák előtt és után még további 14-15 m -es egyenes fel, illetve lehajtó szakasznak kell rendelkezésre állni ahhoz, hogy egy nyerges vontató egyenesen (kanyarodás nélkül) tudjon fel, illetve lehajtani a mérlegről (de ez a távolság lehet nagyobb is, járműtől függően). Éppen ezért ezen mérleg típusnak kb. 15*2 (egyenes szakaszok) + 4*2 (rámpák) + 18 (mérleg híd) = 56 m egyenesen autózható szakaszt kell biztosítani a korrekt megközelítéshez (azaz ennek a szakasznak a közepére kell a mérleget elhelyezni).

A mérleget kb. 1 hetes betonozási munkálatokat, illetve 2 hét kötési időt követeőn szállítjuk. A telepítés, illetve hitelesítést 2-3 nap.

Ajánlott opciók és kiegészítők:

TOVÁBBI HíDMÉRLEG FOTÓK

FOTÓK TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐKRŐL

Műszaki tulajdonságok:

  • A híd hegesztett és csavarozott, melynél fémtiszta alapra két rétegű alapozót követően kopásálló fedőfesték kerül felvitelre. 
  • A hídszerkezetet alátámasztó  elektronikus cellák darabonként 30 t terhelhetőségű, IP 68 védettségűek.
  • A cellák jelét IP 67 védettségű dobozban közösítjük, ahonnan egy kábelen halad a mérlegházba. Itt egy digitális mérlegkiértékelő főegység dolgozza fel az analóg jelet és jeleníti meg az aktuális tömeget.
  • A kijelző egy gombnyomással tárázható és nullázható, pl. csapadékos idő esetén a hídon lévő eső, hó súlya kinullázható, ill. a szállító jármű üres állapotban tárázható és a rakomány nettó súlya jelenik meg ezt követően a második mérésnél a kijelzőn.